SUPER-TILBUD: Bliv abonnent og fang 50% mere!

0
474

Tegn et månedsabonnement på Fisk Fri, og bliv en af de første, der får den nye release-connector, Owner trekrogen der passer til – plus et super lækkert hjemmelavet blink fra DC Lures.

RELEASE-CONNECTOREN, som er designet af Jens Bursell –  øger din landingsrate med hele 50 %, og er 30 % hurtigere at montere end det traditionelle gennemløbs set-up.

Metoden er betydeligt mere skånsom end de normale store enkelt- og trekroge, så der er flere gode grunde til at skifte til denne nye revolutionerende metode. Connectoren er designet til at blive brugt med trekrogen Owner ST 36 BC X str. 12 – hvilket er præcis den samme krog, som har givet ekstremt høje landingsrater kombineret med release-takler, vinkel-rigs og L-rigs.

Se hvordan release-connectoren virker HER

DC LURES er kendt for deres kompromisløse hjemmestøbte og suverænt bemalede gennemløbsblink til kystfiskeri. En af de mange fede blink er Svendsen i 14 gram, som du får i ren hvidmetal – en ”farve”, der virker suverænt under alle lys og vandforhold. Blinket er konkavt på den ene side, hvilket giver en doven og nærmest hypnotisk vuggende gang, som selv den sløveste ørred ikke kan stå for.

  • 1 måneds abonnement*: kr 59,50
  • 10 release-connectors: kr 58,-
  • 1 gennemløber fra DC Lures: kr 60,-
  • 1 Owner trekrog str. 12: kr 7,-

Samlet pris: kr 184,50

Din pris: KUN kr 59,50

TEGN DIT ABONNEMENT OG FÅ DET HELE FOR 59,50 – KLIK HER!

*Du kan til enhver tid stoppe dit månedsabonnement

Du kan også købe release-connectoren i Fisk & Fris Webshop HER

Tilbuddet gælder kun i Juni /Juli, eller så længe lager haves.