SENESTE 3 FANGSTER (OBS: Uredigeret indhold) - Se alle fangster i bunden af siden!

KONKURRENCE: STRØMVANDSCUP 2018

Velkommen til konkurrencen "StrømvandsCup 2018"

Som noget helt nyt disker Fisk & Fri op med en stor strømvandskonkurrence, hvor der dystes i at fange de største laks, havørred og bækørred – og den dygtigste åfisker vinder det vildeste fiskeeventyr til Talkeetna Fishinglodge i Alaska med Atlantik & Diana Fiskerejser.

Vind en rejse til ca. 30.000 kroner!

Vinderen af StrømvandsCuppen får:

En rejse med Atlantik Diana Fishing Tours til TALKEETNA FISHING LODGE, midt i vildmarken for foden af Nordamerikas højeste bjerg - Mount Denali - i et af Alaskas smukkeste områder. Lodgen ligger lige ned til den klarvandede flod Chunilna Creek, der har stor opgang af både kongelaks og sølvlaks. Derudover er der mulighed for at fange rødlaks, hundelaks, pukkellaks, fjeldørred, regnbueørred og stalling. Floden er perfekt til fluefiskeri, men der er også mulighed for spinnefiskeri.

Fiskeriet starter lige foran fiskelodgen, og der er rig mulighed for at gå eller sejle op og ned af floden. Guiderne hjælper også med transport på elven i jetbåde. Et ophold på Talkeetna Fishing Lodge er en oplevelse i sig selv. I pauserne mellem fiskeriet bliver der serverer tre daglige måltider af høj klasse, og om aftenen er der masser af hygge omkring middagsbordet eller ved lejrbålet. Det er en kæmpe oplevelse at bo midt i Alaskas vildmark og ud over ørne, elge og bævere, er der god mulighed for at krydre turen med synet af en bjørn.

Rejsen har en værdi på ca. 30.000 kr. og inkluderer:

 

  • Flybillet t/r

 

  • Transfer med bil og båd

 

  • Syv overnatninger på fiskelodge

 

  • Seks dages fiskeri med guide, som alle har lovpligtig guidelicens

 

  • Brug af lodgens faciliteter (jetbåde mv.)

 

  • Fuld forplejning på hele opholdet på lodgen

 

  • Infomøde

 

Du skal være opmærksom på at rejsen ikke inkluderer:

 

  • Alkoholiske drikkevarer

 

  • Drikkepenge til guider og kok ($100-200+ pr. person.)

 

  • Lokal fiskelicens ($70)

 

  • ESTA (forhåndsgodkendelse til indrejse)

 

  • Rejseforsikring

Reglerne:

I Fisk & Fris strømvandscup gælder det om at fange den længste fisk indenfor arterne laks, havørred og bækørred.

Man tildeles point efter længden på fisken, og her ganges laks med faktor 1, havørred med faktor 1,4 og bækørred med faktor 1,8.

Eksempel: En laks på 100 cm giver 100 point, en havørred på 60 cm giver 84 point, og en bækørred på 40 centimeter giver 72 point. Der kan kun tilmeldes fisk, der er fanget i strømvand i Danmark, det vil sige i åer, kanaler og vandløb.

ALLE DELTAGERE kan tilmelde én fisk i hver art, og vinderen er den fisker med flest point ved konkurrencens afslutning den 15. november. Fanger man i løbet af året en større fisk, end den man allerede har på listen, overtager den nye fisk blot pladsen.

Fotodokumentation: For at kunne deltage skal du have et billede af fisk og fanger – et såkaldt trofæbillede – og et billede, der dokumenterer længden på fisken – altså et målebåndsfoto. Målebåndsfotos hvor fisken ligger på lavt vand er optimalt ved genudsætning. Skal fisken genudsættes er det selvfølgelig en fordel at hoppe helt i vandet med fisken, hvorefter man blot løfter den fri af vandet et øjeblik for at få taget sit trofæfoto. Fiskene skal naturligvis overholde mindstemål.

Fangsten må højest være 14 dage gammel når vi modtager din fangstrapport.

Slutter to fiskere med samme antal point, vinder den fisker med den mest pointgivende fisk. Er det stadig uafgjort, findes vinderen ved lodtrækning.

Tilmeld din fangst!

LAKS

HAVØRRED

BÆKØRRED

Fangstdato (År-Måned-Dag - Skal udfyldes)

Følg os!

9,071FansLike
1,009FølgereFølg
74AbonnenterAbonner

SIDSTE NYT!

Copenhagen
clear sky
11.9 ° C
17 °
8 °
82 %
3.1kmh
0 %
Wed
23 °
Thu
22 °
Fri
18 °
Sat
17 °
Sun
15 °

Stillingen:

Opdateres løbende, men du kan ikke forvente at se din fangst  før vi har haft tid til at læse rapporten og godkende fisken. Dette kan tage op til 5 hverdage.

BEMÆRK: Du kan klikke på alle fangsterne i tabellen for at se den tilhørende fangstrapport og billede!

Stromvandscup
NAVNLAKSBÆKØRREDHAVØRREDTOTAL
Henrik Györkös9191
Henning Trier122.4122.4
Frederik S. L. Pedersen106106
Henrik Qvirin Reiter109.8109.8
Mads Gregersen120.6120.6

Seneste strømvandsfangster (OBS: Uredigeret indhold)

STRØMVANDSCUP: Laks fra Sneum Å

Da der har været meget varmt og tørt gennem længere tid, har det ikke været optimalt at bevæge sig til åen, fortæller Allan Lorentzen...

STRØMVANDSCUP: Wauw – Monster bækørred

Den 17.06.2018 skete det! Jeg havde i en måned gået og fisket efter denne enorme bækørred, som virkelig ikke var samarbejdsvillig. Sådan starter Mads...

STRØMVANDSCUP: Bækørredfeber

Bækørredfeberen havde for alvor ramt mig ,og før jeg selv fik røde pletter måtte jeg simpelthen få gjort noget ved symptomerne. Derfor afspadserede jeg...

Bemærk at der kan gå op til 30 dage før du modtager din præmie. Spørgsmål vedr. konkurrencen rettes til digital redaktør, Ask Peter Futtrup, på af@fiskogfri.dk. Der tages forbehold for trykfejl m.v.