Saltvandscup

0
531

I Fisk & Fri’s store Saltvands Cup kårer vi hvert måned tre vindere, som modtager fede grejpræmier. En gang om året præmierer vi desuden årets småbådsfisk med det superfede kombinationsinstrument Garmin 722XS inklusiv Panoptix PS30 Down transducer . Alle fisk fanget fra småbåd kan deltage i konkurrencen og alle har en chance for at vinde. Fiskens størrelse spiller selvfølgelig en stor rolle i bedømmelsen, men andre faktorer såsom hvor flot eller sjælden fisken er, hvordan den er fanget, alderen på fangeren osv. har ligeledes indflydelse på bedømmelsen. Kvaliteten af billedet og historien spiller desuden en stor rolle for at blive valgt som vinder. Sørg derfor altid for at have kameraet med på vandet!

PUREFISHING PRÆMIER HVER MÅNED

Pure Fishing SaltvandscupHer kan du se de tre månedlige præmier fra Pure Fishing.
De to af præmierne er fra Penn og er en superlækker og brugervenlig filetkniv, og en universal tang, det klarer det hele. Desuden er der 300 meter flettet Spiderwire der holder hele 40,8 kilo i brudstyrke. Pure Fishing leverer også den samlede 2. præmie, der er et super lækkert Penn Slammer 3 hjul.
Hvordan de tre præmier fordeles afgøres af Ask Futtrup der er redaktør på konkurrencen.

HOVEDPRÆMIEN

Saltvandscup GarminMed konkurrencens hovedpræmie – Garmin GPSMAP 722xs med Panoptix PS30 down transducer – åbner Garmin en ny verden for den seriøse fisker. Panoptix er en redefinering af ordet ekkolod: Se fisk svømme omkring din båd i realtid, se din agn, når du spinner den ind og se fiskens reaktioner på den. Se fisken hugge på din plotter, samtidig med, at du mærker hugget i stangen, og følg fighten på skærmen. Værdi 23.399 kroner.

NÅLE

Har du en fisk, der opfylder vægtkravene til den gamle og nu udgåede Rekordfisk Konkurrence, kan du bestille en Fisk & Fri nål her, til kr. 35,- pr. stk.

REGLER

Alle saltvandsfangster kan deltage. Det eneste krav er, at fisken er fanget fra småbåd og at der forefinder billeddokumentation af den.
Fisk & Fri forbeholder sig den fulde ret til at afgøre om en fisk kan deltage eller ej. Alle fangster indberettet til Fisk & Fri har automatisk mulighed for at deltage i samtlige af vores konkurrencer.

Tilmeld dig ved, at sende din fangst til af@fiskogfri.dk