Danmarks dejligste Put and Take vande

Der findes omkring 300 Put and Take vande i Danmark.

Nogle er små naturperler, gemt bag krat og skov, med det klareste kildevand og andre er nedlagte grusgrave, som efterhånden gennem mange år, ved ihærdige ejeres indsats, er kommet til at ligne et rigtigt stykke vild natur. Men fælles for alle er, at de udfylder en vigtig mission i det danske lystfiskerunivers.
 
Her starter de fleste børn og unge deres lystfiskerkarriere, og fanger måske deres første fisk. sammen med familien.
Fisken bliver stolt transporteret hjem til gryden og tilberedt samme aften, og for den unge lystfisker kan det være den ultimative fiskeoplevelse, der smitter dem med den uheldbredelige fiskefeber. 
De fleste var formodentlig  aldrig kommet videre med fiskeriet, hvis mor eller far havde slæbt dem med på kysten, som for den unge lystfisker, oftest ender som nulture.
I den alder, er det ikke altid naturoplevelsen alene, kan konkurrere med alle de mange andre fristelser livet byder på.
 
Fisk & Fri var nok nogle af de første der tog Put and Take fiskeriet seriøst.

Allerede i starten af 80èrne havde vi de første artikler om Put and Take fiskeri i bladet, og i takt med at fiskeriet over en bred front er blevet anerkendt, og mulighederne udvidet med forskellige ørredarter, samt ikke mindst eksotiske fisk som maller og stør, tror vi på, at mange af de danske Put and Take vande går en spændende tid i møde.

Og vi her på bladet vil ihvertfald gøre hvad vi kan for at holde interessen ved lige i bladets spalter, med konkurrencer og inspirerende læsestof.

Klik dig rundt på kortet herunder og find en Put & Take sø, i nærheden af dig!

[wpgmza id=”1″]

Følg os

9,405FansLike
1,305FølgereFølg
148AbonnenterAbonner

SIDSTE NYT!